A megrendelt termék fizetésének módja

  • Előreutalás:
    Ha Ön az előreutalási fizetési lehetőséget választotta, a vásárlás befejezésekor megkapja az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat. (Bankszámlaszám, bank, megrendelés azonosító) Kérjük hogy az átutalás során a Közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! adatok birtokában Ön kezdeményezheti a termék ellenértékének átutalását bankszámlaszámunkra akár elektronikus módon, akár személyesen, az Ön bankfiókjából. A termék árának bankszámlánkra történő beérkezését követően rendszerünk visszaigazolást küld a vásárlás során megadott e-mail címre a termék díjának beérkezéséről, majd a termék 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. A terméket (választástól függően) az általunk megbízott Sameday vagy Foxpost futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre.

  • Utánvétes fizetés:
    Lehetőség van a termék árának utánvéttel történő kifizetésére is a Sameday/Foxpost futárszolgálat alkalmazottjának a termék kiszállításakor. Easybox/Foxpost csomagautomatákba történő kiszállítás esetén az utánvét összegének kiegyenlítésére a csomagautomata terminálján keresztül is van lehetőség. Az utánvét díjmentes vásárlóink számára, annak költségét a webshop állja.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikus formában, emailben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

  • 40.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díja Magyarország területén: ingyenes
  • 40.000 Ft rendelési érték alatt a házhoz szállítás díja Magyarország területén: Sameday futárszolgálattal 1800 Ft, Foxpost futárszolgálattal 1990 Ft, Easybox csomagautomatába történő kézbesítés 990 Ft, Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés 1090 Ft.
  • A szállítási díjakat 0% Áfa terheli, a fentebb említett árak bruttóban értendőek.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron: 2 hét.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunkban leadott megrendeléseket kizárólag a Sameday és a Foxpost futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

A munkanapokon 12:00-ig leadott megrendeléseket másnap kézbesíti futárszolgálat, a 12:00 utániakat egy nappal később. A pénteki napon 12:00-ig leadott megrendelések kézbesítése hétfői napon, a péntek 12:00 után hétfő 12:00-ig leadott megrendelések kézbesítése keddi napon történik.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a Sameday/Foxpost felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.