Csúcshatás „Limitless” - 2 csomag

20 600 Ft
Áfa nélkül / Szállítás: 2 munkanapon belül
Mennyiség
Raktáron

Ezt a csomagot prevenciós csomagnak is tekinthetjük, amennyiben olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az életünkben nincs jelen a káros stressz, valamint nincsenek szív- és érrendszeri panaszaink. Ez a hármas kombináció nagymértékben támogatja szellemi és fizikai teljesítőképességünket és segít megelőzni pl. a stroke kialakulását (a vérlemezkék összecsapódását). Rendszeres használatával megfigyelhető a munkavégzés során a fokozott koncentráció és brainstorming.


Hogyan segít?

Swiss Energy Fekete fokhagyma kivonat többek között elősegíti a kognitív és mentális funkciókat, a normális szívműködést, az anyagcserét, és csökkenti a fáradtságot. A Swiss Energy Neuroforce B-vitamin komplex elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formulája biztosítja az idegrendszer hatékony védelmét, a CBD olaj pedig feszültség- és szorongásoldó hatásával járul hozzá a mindennapi stressz csökkentéséhez, ezáltal biztosítva a megfelelő hátteret a hatékony szellemi és fizikai munkavégzéshez.


Tipp:
A szellemi és fizikai teljesítőképességünket nagymértékben befolyásolja a testmozgás, egészséges ételek fogyasztása, és a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

A termékek részletes leírása:
Swiss Energy Fekete fokhagyma kivonat
Swiss Energy Neuroforce
Swiss Cannabis CBD+MCT olaj 5% - 500mg/10ml

cs04