Swiss Energy Immunovit

Swiss Energy Immunovit

5 380 Ft
Áfa nélkül / Szállítás: 2 munkanapon belül

Elnyújtott felszívódású, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula K2 vitaminnal. 30db kapszula/csomag.

OGYÉI Notifikációs szám: 26389/2021

Mennyiség
Raktáron

Elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula

vitamins_molecula.png

A Swiss Energy elnyújtott felszívódású (SR - Sustained Release) kapszulákat fejlesztett ki az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú ideig történő felszabadítására a szervezetben. A mikropelletek speciális 1 mm átmérőjű granulátumok, amelyeket kemény kapszulákban adagolnak. A hatóanyagokat porózus membránnal veszik körbe, amely eltakarja a magot.

Az SR-technológia ezeknek a hatóanyagoknak erős savvédelmet nyújt (több mint két órán át gyomorsavban), elősegítve ezáltal a magasabb biológiai hasznosulást, elkerülve az irritációs hatást és csökkentve a mellékhatások kockázatát. Ezért az SR-kapszulák szedése magas biztonsági szintet biztosít az emésztőrendszer számára.

Az elnyújtott felszívódású nanotechnológiás formula biztosítja az aktív hatóanyagok fokozatos, hosszú időn keresztül történő felszabadítását.

Előnyök:
- nagy hatékonyság
- magas biohasznosulás
- magas biztonság

Összetevők listája:
C-vitamin, kukoricakeményítő, etil-cellulóz, echinacea gyökér kivonat, propolisz kivonat, hidroxi-propil-metil-cellulóz, cink, mikrokristályos cellulóz, polivinilpirolidon.

Javallatok:
Az echinaceát a természet egyik leghasznosabb gyógynövényeként ismerik, amely erősíti az immunrendszert. A méh propolisz természetes antibiotikum - elpusztítja a káros baktériumokat anélkül, hogy elpusztítaná a barátságos baktériumokat. A C -vitamin és a cink erős antioxidáns hatással bír. A termék növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenállását.

Ajánlott napi bevitel:
1 kapszula naponta.
1 kapszula súlya: 626,0 mg.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás:
Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Hőmérséklet: 15-25 °C, rel. páratartalom: 20-65%.
Tételszám / gyártási dátum / lejárati idő a doboz aljára nyomtatva.

Gyártó:
Swiss Energy by Dr. Frei, Gelpell AG, CH-9534, Gähwil, Svájc.

Vitamin C

80 mg

Echinacea kivonat

50 mg

Propolisz kivonat

12,5 mg

Cink

1 mg

sv-003